FC Den Bosch aast op Manfred Laros als nieuwe directeur

Volgens het Brabants Dagblad is FC Den Bosch in gesprek met Manfred Laros. De revelatie van de Keuken Kampioen Divisie ziet in de geboren Bosschenaar de ideale opvolger van vertrekkend directeur Paul van der Kraan.

FC Den Bosch is ook in gesprek met de recent bij Willem II opgestapte Berry van Gool, maar de krant weet te melden dat Laros over de beste papieren beschikt. Laros, die eerder directeur was van RBC Roosendaal, is een goede vriend van rvc-voorzitter Jan-Hein Schouten.

Laros zelf wil tegenover het Brabants Dagblad niet bevestigen dat hij in onderhandeling is met FC Den Bosch. “Informeel heb ik wel eens met Jan-Hein Schouten gesproken, maar dat wil niet meteen zeggen dat we in gesprek zijn met FC Den Bosch. Allesbehalve dat. Ik ben op dit moment zeer gelukkig bij Sparta. Ik zit hier op mijn plaats. Ik zeg natuurlijk nooit nooit. Dat doe je niet in de voetballerij, maar ik ben op dit moment zeker niet concreet in onderhandeling. Ik denk ook dat eerst de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania rond moet zijn, voordat die club in onderhandeling kan met kandidaten voor de directeursfunctie.”

Comments are closed