Sparta contracteert Royston Drenthe en Adil Auassar

Royston Drenthe keert bij Sparta terug als profvoetballer. De Rotterdammer trainde al enkele weken mee met de selectie van Henk Fraser en maakte in die tijd indruk op de technische staf. De 31-jarige Drenthe tekende vrijdagmiddag in het bijzijn van zijn familie een contract voor één seizoen.

“De laatste jaren miste ik vaak plezier in het voetbal’, vertelt Drenthe, ‘maar dat hervond ik snel bij Sparta. Ik ben Sparta dankbaar voor deze kans en hoop met de club promotie af te dwingen.”

Auassar
Daarnaast heeft Sparta zich versterkt met Adil Auassar. De 31-jarige middenvelder komt over van Roda JC en tekent op Het Kasteel een contract voor twee seizoenen.

‘Met zijn ervaring is Adil een zeer bruikbare aanwinst’, vertelt Henk van Stee op de website van Sparta Rotterdam. ‘Bij Roda had hij nog een contract tot het einde van dit seizoen en zij wilden hem graag houden, maar wij maakten gebruik van een clausule die in zijn contract stond. Zijn karakter past goed bij Sparta en het feit dat hij op meerdere posities inzetbaar is, zorgen ervoor dat wij hem graag aan de selectie toe willen voegen.’

Comments are closed