Jong Sparta en Barendrecht delen de punten in regioderby

Na vijf overwinningen op rij moest Jong Sparta maandagmiddag in de inhaalwedstrijd tegen Barendrecht genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Halil Dervisoglu en Lovette Felicia zorgden voor de Spartaanse doelpunten.

Jong Sparta kwam in de regioderby al na vijf minuten voorsprong. Halil Dervisoglu zorgde uit een afgeslagen corner voor een vroege voorsprong voor de bezoekers. Het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten. Knullig verdedigen van de ploeg van Frank van Kempen leidde de gelijkmaker in van Donny Navajas Sanchez, die de bal vervolgens fraai over Michael Fabrie wipte.

Diezelfde Navajas Sanchez schonk Barendrecht na ruim een uur spelen voor het eerst een voorsprong. Het gebeurde tien minuten nadat Ragnar Ache dichtbij de tweede Rotterdamse treffer was, maar zijn inzet belandde op de lat. Wat Ache niet lukte, lukte Felicia tien minuten voor tijd uit een scrimmage wel. De invaller bepaalde de eindstand op 2-2.

Opstelling Jong Sparta: Fabrie, Klap, Soares Fonseca, Luydens (74′ Felicia), Martis, Veenhoven, Dervisoglu, Harroui, Ache, Boukhari, Alhaft

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.