Jong Sparta kan opleving geen vervolg geven

Jong Sparta Rotterdam heeft de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg verloren. Op Sportpark de Boshoek werd het 4-1 voor de thuisploeg. De Spartaanse goal werd gemaakt door spits Mohammed Tahiri. Jong Sparta staat na de nederlaag op de dertiende plaats op de ranglijst in de Tweede Divisie met 38 punten uit 30 wedstrijden.

Jong Sparta begon goed aan de wedstrijd en was via een strafschop van Boukhari dicht bij de openingstreffer. De middenvelder mistte echter vanaf elf meter. Richting het einde van de eerste helft nam HHC meer het initiatief en dat resulteerde dan ook in de openingstreffer één minuut voor rust; 1-0.

In het tweede bedrijf begon Jong Sparta niet best en keek het al na tien minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Niet veel later werd het nog erger voor de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk toen HHC Hardenberg in de 64e minuut zelfs op 3-0 kwam. Jong Sparta reageerde direct op deze tegentreffer door één minuut later in de persoon van Mohammed Tahiri de 3-1 te maken. Daarna nam Jong Sparta meer risico, wat uiteindelijk resulteerde in veel ruimte voor HHC. Dit werd in de 72e minuut benut en de ploeg kwam op 4-1. Jong Sparta probeerde het daarna nog wel, maar buiten een schotkans van Bradly van Hoeven en een grote kans via een kopbal van  Tavsan, kwam de ploeg niet meer gevaarlijk voor de Hardenbergse goal.

Opstelling Jong Sparta: Lipman, Ringeling (Tavsan ’58), Bouwense, Van Geenen (Van Unen ’76), Heuvelman, Brute, Mijnans, Boukhari, Abdullahi, Tahiri en Dos Santos (Van Hoeven ’58)

Bron: Sparta Rotterdam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.