Pro Sparta Online bestaat vijf jaar!

Het was enkele dagen nadat Louis de Spartabakker op de eerste training zijn taart overhandigde aan Gert Kruys, een paar maanden na het slechtste seizoen in de clubhistorie van Sparta. De Kasteelclub leek op sterven na dood. Het was het moment dat Pro Sparta Online op 27 juni 2014 het levenslicht zag. 

De teneur rondom Sparta was op dat moment ronduit negatief. Pro Sparta Online wilde daar iets aan proberen te veranderen, uiteraard zonder kritiekloos naar de club te kijken. 

Vandaar ook het credo: kritisch doch rechtvaardig. Niet zeuren om het zeuren, niet zagen om het zagen, maar onderbouwde kritiek wanneer kritiek valide en noodzakelijk is. 

Pro Sparta Online is, net als Sparta, de laatste jaren gegroeid. Dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkste. De onvoorwaardelijke liefde voor Sparta is al vijf jaar lang de drijfveer om Pro Sparta Online op dagelijkse basis bij te werken, up to date te houden en eens in de zoveel tijd uit te pakken met onderscheidende en verdiepende artikelen. Dat is niet altijd makkelijk. De website wordt namelijk gerund op vrijwillige basis, naast alle andere dagelijkse verplichtingen. 

Hoelang Pro Sparta Online nog blijft bestaan is de vraag. Dat zal de tijd moeten uitwijzen. Feit is: zo oud als Sparta worden we nooit. En dat moeten we ook helemaal niet willen.

Aan alle bezoekers van Pro Sparta Online, bedankt voor vijf jaren waarin we hoogte- en dieptepunten met elkaar hebben beleefd. Bedankt voor jullie positieve reacties, jullie feedback en kritische noot. 

Rood-wit gaat nooit verloren! 

@slkooijman

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.