Sparta ontvangt massale steun van supporters

Seizoenkaarthouders hebben na het abrupt afgebroken seizoen 2019/2020 massaal afgezien van tegemoetkoming. Tot 30 juni hadden zij de mogelijkheid om te kiezen voor eventuele tegemoetkoming in de vorm van een voucher. Tevens was er de optie om géén voucher aan te vragen, waarmee het geld automatisch zou doorvloeien naar de jeugdopleiding van Sparta.

Liefst 94% van de seizoenkaarthouders koos voor de laatste mogelijkheid. De jeugdopleiding van de Kasteelclub kan daardoor een bedrag van 134.900 euro bijschrijven.

Directeur Manfred Laros: “Dit gebaar van onze supporters zegt alles over de steun die wij momenteel ontvangen. Zoveel fans die de club helpen door af te zien van een tegemoetkoming is hartverwarmend en dat zij hiermee ook het belang van de jeugdopleiding voor Sparta inzien is extra mooi. Het opleiden zit namelijk in het DNA van de club en daar gaan we ondanks de coronaperiode mee door.”  Ook kijkt Laros al uit naar het komend seizoen: “De teller voor het aantal seizoenkaarten nadert de 4.750 en we verwachten zeker boven de 5.000 uit te komen. Dit was vorig seizoen net onder de 6.000 stuks. Daarnaast verwachten we ook zakelijk nog het nodige aantal kaarten te verkopen. Hiervan houden wij iedereen gedurende de zomer periodiek van op de hoogte.”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.